Tekstlinks

Tekstlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Met behulp van tekstlinks kan een pagina in google komen met een keyword dat niet eens voorkomt op de website. Wij hebben dus de overtuiging dat de optimalisatie van uw website altijd ondersteuning nodig heeft van backlinks. Niet zomaar zorgen voor veel links naar uw site maar goede links op gerelateerde pagina’s. Door de juiste mix van linkteksten zult u zien dat niet alleen uw keywords hiervan profiteren maar ook de combinaties met die keywords.
Mail mij meer informatie over de ondersteuning met tekstlinks.

Gerelateerde tekstlinks

Een pagina is gerelateerd als het over hetzelfde onderwerp gaat of als de website een goede (top 10) positie heeft in de zoekmachines. Door ons grote netwerk van startpagina’s hebben we voor veel onderwerpen een gerelateerde link. Daarnaast staan wij met meerdere sites in de top 10 met de term linkexchange. Wij hebben dus veel contacten om te zorgen voor gerelateerde links.
Mail mij meer informatie over gerelateerde tekstlinks.

Tekstlinks

Wij beheren honderden startpagina’s en tientallen websites. Of u nu kiest voor links op gerelateerde websites of gewoon zoveel mogelijk backlinks wilt hebben, wij hebben de mogelijkheden! Laat u overtuigen door onze behaalde resultaten.
Mail mij meer informatie behaalde resultaten